Vi er A-Maze

Alt for mange skoleelever er i dag inaktive. Lange skoledage præget af inaktivitet udfordrer både sundhed, trivsel og læring. Der er brug for at tænke nyt og innovativt for at ændre på det faktum, at 50 % af alle skoler ikke lever op til målsætningen om 45 minutters bevægelse på en almindelig skoledag.

A-Maze’s mission er klar. Vi hjælper skoler og lærere med at blive klædt på til at løse en opgave, som er afgørende for elevernes trivsel og læring. A-Maze’s app og brugerflade er udviklet målrettet til at fremme indlæring gennem bevægelse.

Vores løsning giver lærerne et tidsbesparende plug ’n’ play værktøj, der er digitalt og intuitivt at bruge i undervisningen. Det kræver ingen forberedelse, og løsningen tager afsæt i læringsmålene i de centrale fag. Det er læring gennem bevægelse.

Det er derfor, vi siger, at A-Maze er din skoles partner i bevægelse og læring.

Plug 'n' play

A-Maze kræver ingen forberedelsestid. Det er hurtigt, evidensbaseret og intuitivt at bruge

image

Faciliterer bevægelse

A-Maze er en nem platform at anvende, uanset digitale og idrætsfaglige kompetencer

image

Evidens baseret

A-Maze er udviklet i samarbejde med elever og lærere. Vores platform er bygget på baggrund af de udfordringer, lærerne oplever med at implementere bevægelse.

image
image

Alexander Lund

CEO

Alexander blev i sommeren 2022 færdig med sin kandidat i Idræt og Sundhed hos Syddansk Universitet, Odense. Han har brugt sin uddannelse på at arbejde med meningsfuld innovation, og har i den forbindelse blandt andet arbejdet med en legende genoptræning til unge med cerebral parese, samt bevægelse i grundskolen. Interessen for bevægelse i grundskolen har sidenhen inspireret ham til at stifte virksomheden A-Maze, som han har været med i fra begyndelsen. Han har selv en baggrund i undervisning, hvor han blandt andet har undervist i Innovation på Niels Brock Handelsgymnasium.

image

Dune Zerna

CTO

Med en passion inden for teknologi og kreativ innovation og en stærk akademisk baggrund som cand.polyt inden for Spiludvikling og Læringsteknologi, fra det årgangsfyldte år 2022, har Dune demonstreret en dyb forståelse for krydsfeltet mellem teknologi og underholdning. I dag befinder Dune sig som konsulent hos Netcompany. Med et skarpt sind og en lidenskab for applikationsudvikling og vedligehold er Dune ansvarlige for flere offentlige systemer i Danmark. Men Dunes dedikation til teknologi og innovation stopper ikke ved arbejdsdagens afslutning. I sine timer uden for arbejde fordyber Dune sig som en fuldstack-udvikler, der stræber efter at udforske alle facetter af softwareudvikling. Denne dybe lidenskab for teknologi afspejler sig i Dunes konstante stræben efter at skabe, designe og udvikle både funktionelle og fornøjelige applikationer.